Welkom op brandeenkaarsje.nl
BELANGRIJK!!:
Brand een kaarsje is een site waar u kaarsjes voor andere mensen kunt branden.
Brand een kaarsje is geen forum! Ga dus niet in discussie!
Schrijf geen lange berichten, houd uw bericht kort en duidelijk!

Steek ook een kaarsje aan!Terug naar overzicht

Kaarsje aangestoken door: Carla:  

Ik brand een kaarsje voor mijn vader, die wij nog steeds missen en vooral bij dit soort gelegenheden en ik brand ook een kaarsje voor mijn moeder, Fred, Hanneke, Rob, Annie en verder alle mensen en dieren waar ik van hou en ik wens dat we een fijne kerst zullen hebben.
Pa, ik blijf altijd aan je denken.

 Reactie's: (6)
Plaats een reactie op dit kaarsje

Door Carla op 06-09-2006

Lieve Thea,

Wat erg voor je, nu je zo bang bent dat je je moeder kwijt raakt, ik heb dat heel lang geleden meeggemaakt (ze was toen nog m,aar 42 jaar), maar ze is er bovenop gekomen, maar ze is er gelukkig weer bovenop gekomen. daarom kan ik je heel goed begrijpen om eerst je vader en dan je moeder te verliezen.
Mijn vader was alleen nog zo jong en toen met mijn moeder die was ook zo jong en heeft zoveel moeten doorstaan of zover te komen en voor mijn moeder heb ik ook zo ontzettend veel respekt, want mijn moeder heeft sinsdien vanaf haar 42e jaar tot nu (ze is nu 71), altijd pijn en je hoort haar nooit klagen en ze doet nog alles zelf en staat voor iedereen klaar, maar ze is er nu achter dat ze dat niet meer gaat doen, want als er wat is, dan zie je niet veel mensen.

Maar ik hoop dat dat bij jouw en je moeder wel het geval is en zal zijn, want bij mijn moeder en ook bij mijzelf zit het er toch in als mensen hulp/een luisterend oor willen wij er toch zijn.

Ik hoop zo dat je moeder geen lijdensweg krijgt, want dat had mijn vader wel en mijn moeder heeft ook jaren gelopen met de vraag of ze het wel zou overleven. En dat is vreselijk, want soms denk ik weleens, waarom moet dat altijd in ons gezin, want er zijn nog meer dingen, maar je komt er wel door al is vaak best wel moeilijk, want dat heb ik ook no van mijn vader, dat ik hem zo mis en niet weet wat is eraan moet doen. Als ik mijn moeder weleens zie, dan denk ik ook, ze wilden zo graag oud worden met elkaar, maar waarom mocht het niet, ik vind dat zo oneerlijk.
Wij (mijn vriend en ik) wonen trouwens wel dicht bij haar in de buurt, maar ze wil ook niet zielig gevonden worden en geen medelijden, maar soms voelt ze zich gewoon heel erg alleen en dat is te begrijpen, want haar man en mijn vader is er toch niet meer en mijn moeder was toen ook nog jong.
Het leven is niet altijd eerlijk, maar je komt er wel Thea, je moet wel en ik kan er nu wat makkelijker over schrijven, maar ik heb het ook vaak nog moeilijk, want mijn vader is en blijft mijn vader en ik zeg ook weleens wat tegen zijn foto, zo van lieve Pa ik mis je zo erg en maar dat is minder geworden, ik wenste hem altijd welterusten. Volgens mijn moeder en eigenlijk diep in mijn hart weet ik dat hij ons ziet en bij ons is, dus denk daar dan maar aan. Mijn moeder weet het heel zeker. Misschien kun je eens met je moeder praten over dat soort dingen met je moeder, want wij (ons gezin) hebben een hele sterke band (vooral mijn moeder en ik), maar dat komt door alles wat we mee hebben gemaakt, we sleepten elkaar erdoor heen, dus wij bespreken erg veel, eigenlijk alle dingen, ook de minder leuke dingen, zoals dingen die met de dood te maken hebben.
Misschien kun jij dat nog met je moeder doen of doe je dat al, want dat is fijn.

Ik wens jouw heel erg veel sterkte toe en dat geldt ook voor je moeder. Wil je dat aan haar doorgeven.
Liefs,
Carla.


Door Carla op 04-09-2006
Door Thea van Honk op 04-09-2006

Lieve Carla, sinds kort heb ik deze site ontdekt en ook ik heb mijn vader moeten missen, nu al 8 jaar. Hij is 78 jaar geworden.Was wel ziekelijk, maar heel dapper.
Mijn moeder is nu ook sukkelend en ik ben echt een beetje bang dat ik binnenkort alleen blijf.
Ik heb op de site Digitaal Altaar een altaar gemaakt voor mijn vader en dan schrijf ik in mijn altaardagboek alles wat me dwars zit en dan is het net of ik tegen Pa praat. Dat is heerlijk.Sterkte.
Liefs van Thea.


Door Joke, Suzanne, Dennis en Hector (trouwe viervoeter) op 02-01-2005

Bedankt carla voor je lieve reactie.

In ons hart zijn ze voor altijd bij ons en leven ze voor altijd voort. Ik heb me vader uit het oog verloren, maar niet uit me hart. Ik mis hem heel erg. We branden elke dag een kaarjs voor hem, zowel bij hem als thuis bij zijn foto. Vaak begrijpen mensen ook niet je verdriet erom en zeggen het slijt wel. Maar dat is niet zo, daar was en is hij nog steeds veel te dierbaar voor. Het is nog allemaal vers voor ons. Je vergeet het nooit.

for always in our heart

Groetjes Suzanne en familie


Door Carla op 30-12-2004

Hallo Suzanne,

Bedankt voor je lieve mailtje. Ik neem aan dat jij hetzelfde hebt meegemaakt. Ook heel veel sterkte.


Door suzanne op 28-12-2004

ze zijn voor altijd in ons hart en in ons hart leven ze voor altijd voort. Heel veel sterkte deze dagen.

for always in our heart


Reactie's: (6)
Plaats een reactie op dit kaarsje


Advertentie:
  Contact | Copyright | Disclaimer | FAQ | Privacy | Adverteren